Over onszelf

Laatst bijgewerkt : 13-09-2022


Je kunt niet overal goed in zijn, maar wij zijn dat wel op het gebied van internationaal belastingrecht. Dat is onze expertise waar we al meer dan twintig jaren erg succesvol mee zijn.

Tax Consultants International is een onafhankelijk advieskantoor, met echte mensen, echte kantoren in de "business centers" van Amsterdam en Rotterdam, en natuurlijk met echte cliënten.

Wij werken samen als een Team om onze cliënten de beste service te bieden en wij zijn trots op de inzet en loyaliteit van ons Team ten opzichte van onze cliënten !

En hoe wij werken ?: "face to face" of op afstand, maar nooit afstandelijk, en we zijn altijd onderdeel van uw Team; deskundig, effectief en oplossingsgericht.

Ons doel is eenvoudig: u helpen door de jungle van regels op het gebied van internationaal belastingrecht, zowel in Nederland als in het buitenland, en u de daarbij behorende  administratieve rompslomp en bureaucratie uit handen nemen.

Wij bieden hoogwaardig specialistisch advies op het gebied van internationaal belastingrecht en een breed scala aan diensten die daaraan direct of indirect gerelateerd zijn, zoals het opstellen van fiscale aangiften, loonadministraties, het oprichten en structureren van vennootschappen en het voeren van internationale administraties, en daaraan gerelateerde werkzaamheden.

Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze diensten of meer informaties wenst te ontvangen.

Wij maken graag tijd voor u !