27 February 2023 Add expertise tag Add service tag Add country tag
Begeleiding internationale transacties en investeringen Internationaal Belastingadvies Afspraken belastingdienst Aangifte vennootschapsbelasting Fiscale opinie en second opinion Transfer Pricing Diensten Fiscale procedure International tax planning Fusies, reorganisaties & overnames Transfer pricing Accounting - Internationaal Internationaal belastingrecht

Een webinar over de winsttoerekening aan een buitenlandse vaste inrichting in de vennootschapsbelasting. 

Het Nederlandse bedrijfsleven is zeer vertrouwd met zakendoen in het buitenland via een buitenlandse vestiging (vaste inrichting). Gezien de bijzondere relatie tussen een vaste inrichting en het hoofdkantoor gelden bijzondere regels voor de verdeling van schulden en activa, en kosten en opbrengsten tussen het hoofdhuis en de vaste inrichting. Tijdens dit webinar zullen het Nederlandse belastingregime voor de winsttoerekening aan buitenlandse vestigingen toelichten en de manier waarop de vrijstelling voor vestigingswinst moet worden berekend voor de Nederlandse vennootschapsbelasting.

Meer informatie over dit webinar kunt u vinden je op de aanmeldpagina voor deze sessie op onze website.

Tijdens het webinar en daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Het webinar wordt gegeven in de Engelse taal.

GRATIS RERUN:

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om onze live webinar bij te wonen of bevindt u zich in een andere tijdzone, dan bieden wij u de mogelijkheid om gratis RERUNS bij te wonen op verschillende data en tijdstippen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het schema op onze website.

 AANMELDEN:

Indien u aan deze (of meer van onze) TAXci Insight Sessions(s) wilt deelnemen, kunt u zich op onze website voor gratis deelname aanmelden.

Mocht u hier hulp bij nodig hebben, of heeft u vragen of opmerkingen, dan kun u ons natuurlijk ook bellen op +31-20-5709440 (kantoor Amsterdam) of +31-10-2010466 (kantoor Rotterdam), of stuur ons gerust een e-mail.