21 April 2023 Add expertise tag Add service tag Add country tag
Begeleiding internationale transacties en investeringen Internationaal Belastingadvies Afspraken belastingdienst Aangifte vennootschapsbelasting Corporate compliance Transfer pricing Accounting - Internationaal Corporate compliance Internationaal belastingrecht

Een gratis webinar over de mogelijkheden voor versnelde fiscale afschrijving van zeeschepen.

Het Nederlandse vennootschapsbelastingregime voorziet in diverse faciliteiten voor de scheepvaart. Een belangrijk onderdeel daarvan is de mogelijkheid om bepaalde vormen van fiscaal versnelde afschrijving toe te passen. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op de verschillende afschrijvingsmethoden die zijn toegestaan ​​voor zeeschepen onder het Nederlandse vennootschapsbelastingregime, de voorwaarden waaraan moet worden voldaan en de manier waarop ze in de praktijk werken.

Meer informatie over dit webinar kunt u vinden je op de aanmeldpagina voor deze sessie op onze website.

Tijdens het webinar en daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Het webinar wordt gegeven in de Engelse taal.

GRATIS RERUN:

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om onze live webinar bij te wonen of bevindt u zich in een andere tijdzone, dan bieden wij u de mogelijkheid om gratis RERUNS bij te wonen op verschillende data en tijdstippen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het schema op onze website.

 AANMELDEN:

Indien u aan deze (of meer van onze) TAXci Insight Sessions(s) wilt deelnemen, kunt u zich op onze website voor gratis deelname aanmelden.

Mocht u hier hulp bij nodig hebben, of heeft u vragen of opmerkingen, dan kun u ons natuurlijk ook bellen op +31-20-5709440 (kantoor Amsterdam) of +31-10-2010466 (kantoor Rotterdam), of stuur ons gerust een e-mail.