05 September 2023 Add expertise tag Add service tag Add country tag
Begeleiding internationale transacties en investeringen Internationaal Belastingadvies Fiscale due diligence Afspraken belastingdienst Fiscale opinie en second opinion Transfer Pricing Diensten Fiscale procedure BTW compliance en advies Ondersteuning werkgever International tax planning Fusies, reorganisaties & overnames Emigratie naar het buitenland BTW - Internationaal Transfer pricing Internationale arbeid Internationale payroll & HR Internationaal belastingrecht

Tax Consultants International BV is toegetreden tot de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) als erkend belastingadvieskantoor.

Het lidmaatschap van de NOB is een kwaliteitsmerk waar we trots op zijn! Het staat voor kwaliteit van onze dienstverlening, onafhankelijkheid van onze adviseurs en integriteit van onze organisatie als belastingadvieskantoor.

TAXci en haar individuele NOB leden hebben zich gecommitteerd aan de naleving van de door de NOB voorgeschreven beroeps- en gedragsregels en de bij TAXci startende werknemers in de belastingadviespraktijk kunnen nu ook als Aspirant Lid van de NOB de praktijkopleiding van de NOB tot belastingadviseur volgen om uiteindelijk ook zelf NOB lid te worden. 

Indien u meer informatie wenst over dit onderwerp, kunt u daarvoor onze website raadplegen: Lidmaatschap NOB