02 December 2011 Add expertise tag Add service tag Add country tag

Internationaal belastingadvieskantoor Tax Consultants International verzorgt de presentatie “Expats-veranderingen in de 30%-regeling” in het WTC in Amsterdam op donderdag 8 december 2011.

Deze vrij toegankelijke presentatie zal worden gegeven door Rens van Oers, expat specialist van Tax Consultants International. 
De presentatie is interessant voor expats die gebruik maken van de 30% regeling en werkgevers die expats in dienst hebben. “De laatste maanden maakten veel expats in Nederland zich zorgen over de toekomst van de 30%-regeling en de impact van deze nieuwe belastingmaatregelen op hun persoonlijke situatie” zegt Rens van Oers.

In de presentatie zullen de algemene regels en voorwaarden voor de 30% regeling worden uitgelegd. Het hoofdonderwerp is echter de verandering in de regels zijn die per 1 januari a.s. zal worden doorgevoerd. Niet alleen de nieuwe regels voor het verkrijgen van de 30%-regeling voor nieuwe expats zal aan de orde komen, maar ook de veranderingen voor de expats die momenteel gebruik maken van de regeling.

Wilt u naar aanleiding van alle media-aandacht en de verschillende plannen die zijn  geopperd meer duidelijkheid over de laatste stand van zaken met betrekking tot de 30% regeling, bezoek dan onze vrijblijvende presentatie. Rens van Oers zal na afloop van de presentatie beschikbaar zijn voor het stellen van specifieke vragen.

Tax Consultants International B.V. is een belastingadvieskantoor met kantoren in Amsterdam en Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft op internationaal belastingrecht, fusies en overnames. Het kantoor onderscheidt zich door kwalitatief hoogstaand advies en een snelle en professionele follow-up in een persoonlijke en informele werkomgeving.

De presentatie wordt gehouden in het World Trade Center in Amsterdam, meeting room 6  “Potsdammer Platz”. De deuren zijn geopend vanaf 12.00 uur. De presentatie zal beginnen om 12.30 uur.