Disclaimer

Laatst bijgewerkt : 23-11-2022

Voor het aanbieden van informatie via internet en de hierop volgende communicatie hebben wij spelregels opgesteld. De bedoeling hiervan is om de gebruiker duidelijkheid te verschaffen; wat kan en mag u van ons verwachten ? Daarnaast gelden enige beperkingen voor het gebruik van de ter beschikking gestelde informatie.

Welke informatie kunt u op deze site aantreffen? 

Vanuit onze expertise als belastingadviseurs presenteren wij algemene informatie over de onderwerpen waar wij regelmatig op adviseren. U wordt zo efficiënt mogelijk naar relevante informatie geleid, zoals wetteksten, beleidsrichtlijnen, belastingverdragen, etc.

De aangeboden informatie is toegespitst op onze doelgroep: het internationaal operende bedrijfsleven of de particulier die op de een of andere manier met belastingheffing in het buitenland te maken krijgt als DGA, werknemer of anderszins.

Waar komt de aangeboden informatie vandaan?

De informatie die u op onze website aantreft, is gedeeltelijk zelf vervaardigd en gedeeltelijk ontleend aan andere bronnen. Wij streven er naar om bij werk van derden altijd de bron te vermelden.

Kan ik de informatie zonder beperking downloaden en zelf gebruiken?

Voor de aangeboden informatie wordt op dit moment geen vergoeding gevraagd.

Vermenigvuldiging of publicatie van de aanboden informatie is gebonden aan de voorwaarden van de auteurswet en andere wettelijke bepalingen en mag niet zonder onze voorafgaande toestemming plaatsvinden.

Kan ik zonder meer op de aangeboden informatie vertrouwen?

De informatie die wordt aangeboden op deze website is met zorgvuldigheid samengesteld.

De eigen teksten zijn door ons opgesteld vanuit onze expertise en jarenlange ervaring als belastingadviseur. Wij kunnen echter geen garanties bieden voor de juistheid of volledigheid van de aangeboden informatie. U kunt contact met ons opnemen voor advies op concrete vraagstukken.

Wat gebeurt er als u een e-mail stuurt?

Wij streven er naar om binnen twee werkdagen te reageren op uw vragen of reacties via e-mail.

Indien u een snellere reactie nodig heeft, dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen per telefoon: 020-5709440 voor ons kantoor in Amsterdam of 010-2010466 voor ons kantoor in Rotterdam.

Wij maken graag tijd voor u !