Jamie Janssen

Laatst bijgewerkt : 22-05-2022

Jamie Janssen

Secretaresse/ Compliance medewerker 

Mijn naam is Jamie Janssen. Ik ben compliance medewerkster (WWFT) en verantwoordelijk voor het verwerken van de mail en beantwoorden van de telefoon. Daarnaast bied ik algemene ondersteuning aan de back office.

Expertise

 

Compliance (WWFT).

Aangifte inkomstenbelasting

Corporate compliance


set service


Corporate compliance


set expertise

Specialiteit

  

WWFT.

Taken en verantwoordelijkheden

 

Als compliance medewerkster ben ik verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens van cliënten en relaties.  Daarnaast ondersteun ik de backoffice op het gebied van verwerking van inkomende en uitgaande post, het bemannen van de telefooncentrale en het verzorgen van de kantoren en voorraadbeheer. 

Werkzaam bij TAXci sinds

 

1-11-2019

Werkervaring

 

Ik ben op dit moment nog studerend. Tijdens mij studie heb ik verschillende bijbaantjes gehad en ben ik in 2015 als hostess gestart bij (toentertijd) Based-Inn Barendrecht. Enkele jaren en een naamswijziging later, besloot ik de overstap te wagen naar Rechtbank Rotterdam, omdat dit beter aansloot op mijn opleiding. Na anderhalf jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en kreeg ik de kans om 10 weken stage te lopen bij het kantongerecht te Paramaribo.

Opleiding

 

In 2019 ben ik afgestudeerd als HBO-jurist aan de Hogeschool Inholland te Rotterdam, waar ik mij vooral gericht heb op de afstudeerrichting ondernemingsrecht. In september 2019 ben ik begonnen aan de premaster Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg.