Britt Vrijburg

Laatst bijgewerkt : 22-05-2022

Britt Vrijburg

Assistent Consultant 

Samen met onze (senior) consultants ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van transfer pricing analyses en het opstellen van wettelijk verplichte transfer pricing documentatie voor corporate klanten met grensoverschrijdende groepstransacties. Daarnaast assisteer ik onze (senior) consultants bij het oplossen van andere internationale fiscale vraagstukken met betrekking tot o.a. vennootschapsbelasting en bronbelasting.

Expertise

 

Transfer pricing en internationaal belastingrecht

Begeleiding internationale transacties en investeringen

Internationaal Belastingadvies

Fiscale due diligence

Afspraken belastingdienst

Fiscale opinie en second opinion

Transfer Pricing Diensten

Fiscale procedure

Corporate compliance


set service


International tax planning

Fusies, reorganisaties & overnames

Transfer pricing

Corporate compliance

Internationaal belastingrecht


set expertise

Specialiteit

  

Transfer pricing (documentatie), waaronder: het groepsdossier (“Master File”), het lokaal dossier (“Local File”), het landenrapport (“CbC-report) en de notificatieplicht van het landenrapport (“CbC-notification”).

Taken en verantwoordelijkheden

 

Samen met onze (senior) consultants ben ik als assistent consultant verantwoordelijk voor het uitvoeren van transfer pricing analyses en het opstellen van de wettelijk verplichte transfer pricing documentatie voor corporate klanten met grensoverschrijdende groepstransacties. Daarnaast assisteer ik onze (senior) consultants bij het oplossen van andere internationale fiscale vraagstukken met betrekking tot o.a. vennootschapsbelasting en bronbelasting.

Werkzaam bij TAXci sinds

 

1 januari 2022

Werkervaring

 

Ik ben in 2017 begonnen als Financial Controller bij de Japanse multinational DENSO Europe B.V., in Amsterdam. In 2018 maakte ik de overstap naar JAN© Accountants en Adviseurs B.V. Bij JAN© heb ik gewerkt aan verschillende internationale projecten op het gebied van transfer pricing, vennootschapsbelasting, ATAD, BEPS, bronbelasting, 30%-regelingen, omzetbelasting en de Brexit. Daarnaast heb ik een groot internationaal netwerk opgebouwd door mijn deelname aan internationale netwerkconferenties. Sinds januari 2022 ben ik werkzaam bij TAXci met als doel om mij (verder) te specialiseren op internationaal belastinggebied, binnen een breder internationaal speelveld. 

Opleiding

 

In 2016 ben ik afgestuurd als bedrijfskundige (BBA) aan de HES in Amsterdam met een specialisatie in International Financial Management. Direct daarna startte ik met mijn parttime Master Fiscaal Recht aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. De Master Fiscaal Recht heb ik in 2021 succesvol afgerond.