Alwin Koek

Laatst bijgewerkt : 20-01-2023

Alwin Koek

Bedrijfsadministrateur
Mijn naam is Alwin Koek. Ik ben verantwoordelijk voor het coördineren en bewaken van de administratie van TAXci. Daarnaast verzorg ik management rapportages en ondersteun ik de administratie.

Expertise

 

Het voeren van de boekhouding en de salarisadministratie, alsmede het opstellen en verzorgen van management rapportages.

Aangifte vennootschapsbelasting

Financiële administratie

Loonadministraties

BTW compliance en advies

Corporate compliance


set service


BTW - Internationaal

Accounting - Internationaal

Corporate compliance


set expertise

Specialiteit

  

Het structuren en vereenvoudigen van werkprocessen door met name het gericht inzetten van automatisering.

Taken en verantwoordelijkheden

 

Het coördineren en bewaken van de administratie van TAXci en uiteenlopende werkzaamheden met betrekking tot het financiële reilen en zeilen binnen TAXci , zoals het opstellen en verzorgen van management rapportages, het verzorgen van interne fiscale aangiften, het aansturen en bewaken van de salarisadministratie, debiteurenbeheer, aangevuld met facilitaire zaken zoals het bewaken van abonnementen, verzekeringen, etc.

Werkzaam bij TAXci sinds

 

1-9-2019

Werkervaring

 

In 1994 ben ik mijn carrière begonnen bij de Gemeentelijke Accountantsdienst van Amsterdam; daarna ben ik werkzaam geweest bij de Concernafdeling Financiën van de Gemeente Amsterdam, en heb ik diverse detacheringsopdrachten gedaan via Falanx Finance (opgegaan in DPA), en heb ik uiteindelijk de functies vervuld van Team Lead Accounts Payable bij Verizon Netherlands BV, Team Lead Finance BioClinica BV en Controller bij MediCapital Rent BV.

Opleiding

 

In de jaren 1985-1989 heb ik als scholier mijn Diploma gehaald voor het HAVO. In 1989/1990 ben ik begonnen aan de Haagse Hogeschool studierichting Accountancy en Bedrijfseconomie. Tijdens mijn loopbaan heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd op mijn vakgebied en met betrekking tot het gebruik en de toepassing van uiteenlopende (financiële) software pakketten en applicaties.